Odredbe i uvjeti korištenja EAP web portala

Sadržaj web portala

EAP web portal namijenjen je svim zaposlenicima iz tvrtki u kojima se provodi Employee Assistance Program (EAP). Putem portala pojedinci mogu pristupiti e-savjetovanjima, koja su im dostupna unutar EAP-a, kao i člancima, video sadržajima i drugim materijalima iz različitih područja: tjelesno zdravlje, mentalno zdravlje, posao, obitelj.

Sav sadržaj na web portalu je informativnog karaktera i prvenstveno služi informiranju. Inštitut za razvoj in inovacije Ljubljana d.o.o. se obvezuje učiniti sve što je u njegovoj moći, kako bi podaci na web portalu bili istiniti, pouzdani i kvalitetni. Pritom ne odgovara za eventualne tiskarske pogreške te za kašnjenje i nedostatke u unosu ažurnih podataka.

 

Pristup web portalu

Svi zaposlenici svake tvrtke dobivaju isto korisničko ime i lozinku, kojima se prijavljuju na portal. Korisničko ime i lozinka vrijede sve dok tvrtka ima sklopljen ugovor o provedbi EAP za svoje zaposlenike.

 

Odricanje

E-savjetovanje nije zamjena za tradicionalno savjetovanje uživo ili psihoterapiju. Sadržajni dio savjetovanja namijenjen je usmjeravanju osoba u potrebi, pružanju općih informacija ili upućivanju korisnika na relevantne službe. Sav sadržaj na web portalu informativnog je karaktera i ne može zamijeniti usluge nadležnih stručnih službi. Korištenje web portala nije zamjena za stručni medicinski savjet, dijagnozu ili terapiju.

 

Zaštita autorskih prava

Ova web stranica je isključivo vlasništvo Inštituta za razvoj in inovacije Ljubljana, d.o.o., stoga je zabranjena bilo kakva zlouporaba podataka, slika, tekstova i drugih podataka, koji su dio ove web stranice. Zabranjeno je svako kopiranje, distribucija ili druga upotreba svih gore navedenih podataka bez prethodnog znanja i dopuštenja Inštituta za razvoj in inovacije Ljubljana, d.o.o.

 

Promjena uvjeta

Inštitut za razvoj in inovacije Ljubljana d.o.o. zadržava pravo izmjene općih uvjeta bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu čim se objave. Iz tog razloga prilikom svake posjete web portala pročitajte uvjete korištenja. Također nismo odgovorni za virusne infekcije ili druge infekcije i radnje koje imaju štetna svojstva.

 

Kada se korisnik odluči koristiti portal EAP i e-savjetovanja, pristaje biti upoznat s uvjetima korištenja.

U slučaju tehničkih problema s web portalom, možete se obratiti na info@eap.hr i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.